Hello, jelentkezz be


Bizományi értékesítés


Használt gépek, berendezések, vendéglátó bútorok, stb. bizományi értékesítését vállaljuk. 

Feleslegessé vált gépeit,berendezéseit,felvásároljuk, beszámítjuk, bizományi értékesítésre átvesszük.Cégek és magánszemélyek részére egyaránt a bizományba vétel a legkedvezőbb értékesítési módszer, mert:

  • így kaphatja a legmagasabb összeget az eladni kívánt termékért
  • a terméket nagy látogatottságú weboldalunkon hirdetjük
  • nyitvatartási időben bármikor megmutathatjuk az érdeklődőknek
  • És mindez Önnek semmibe sem kerül - kizárólag a termék értékesítése esetén tartunk igényt 25% jutalékra.

Amennyiben gépét, berendezését ily módon kívánja eladni, keressen meg minket! Szakembereink átvizsgálják a kérszüléket, és bizományba vételi szerződést írunk alá. E-mailben küldött fényképek alapján tájékoztató jellegű árajánlatot tudunk adni.

Csak saját tulajdonban lévő, kifogástalanul működő készülékeket értékesítünk - szükség esetén a javítást vállaljuk.
Eszköz bérbeadás


Vendéglátóipari gépeket, berendezéseket bérelhet tőlünk házibulikhoz, rendezvényekhez, stb.

Rendezvényekre, termékbemutatókra pultok, hűtők, sütők, főzők, mérlegek,
melegentartók, sörhűtők, italautomaták,
kávéfőzők, porcelán, poharak,evő és tálaló
eszközök, főzőedényzet és még bármi amiben segíteni tudunk.

Gépek, bérlése cégek részére:

Bérlés esetén szükséges cégbírósági bejegyzés, adószám, illetve aláírási cím példány.
A bérlés összegét minden esetben előre ki kell fizetni, amely tartalmazza a bérleti díjat és a bérleti díj 50 %-ának megfelelő kauciót. Utóbbit a bérlés végén a bérlő visszakapja.

Gépek bérlése magánszemélyek részére:

Magánszemély csak abban az esetben bérelhet amennyiben előre kifizeti a bérleti díj teljes összegét, valamint a kauciót. A kaució a gép teljes árának felel meg, amit a kölcsönzés után vissza fizetünk. 

Részletes tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken!

A bérleti díjak időtartam szerint sávosan változnak, így hosszabb távon kedvezőbb feltételekkel tud kölcsönözni! Részletek telefonon vagy e-mailben.

Elszívóernyők tisztítása


A 2014. évtől kötelező az étterem jellegű épületek szellőztető rendszereinek, Elszívó ernyőinek tisztítása, karbantartása.

Vállajuk Elszívóernyők tisztítását az Országos Tűzvédelmi Szabályzat 54/2014. (XII.5.) BM rendeletének 196§-a alapján, amely az alábbiakat mondja ki: 

196. § (1) Olyan tevékenység, amelynek végzése során robbanásveszély alakulhat ki, csak hatékony szellőztetés mellett végezhető.

(2) Ha a robbanásveszélyes osztályba tartozó anyag jelenléte során vagy ahol robbanásveszélyes és tűzveszélyes osztályba tartozó anyag lerakódásával számolni lehet, a szellőztető berendezéseket a gyártó által meghatározott rendszerességgel tisztítani kell.

(3) A szellőztető rendszer nyílásait eltorlaszolni tilos.

(4) A hő- és füstelvezető rendszer – általános célú – szellőztetésre igénybe vehető, ha a szellőztetés révén a hő- és füstelvezető rendszerben éghető anyag megjelenésével, lerakódásával, kiválásával nem lehet számolni.

(5) A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint étterem konyhai szellőző (szagelszívó) rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában,lakóépületben 3 évente, étterem rendeltetés estében félévente tisztítani és annak elvégzését írásban igazolni kell.

A szolgáltatás megrendelésével kacsolatban keressen minek elérhetőségeinken!


Kiadó-eladó üzletek


Cégünk 2006 óta foglalkozik vendéglátóipari egységek (büfék , vendéglők , bárok panziók és egyéb üzlethelységek ) bérbeadásának és értékesítésének a közvetítésével . Honlapunkon kizárólag olyan üzleti célokra is alkalmas helységeket hirdetünk , amelyek bérbeadók vagy eladók.

Ha Ön el szeretné adni vagy kiadni üzlethelységét, vendéglátóegységét, akkor önnek ez az oldal nagy segítséget jelenthet. Honlapunkat vendéglátósok, kereskedők látogatják akik gyakran keresnek újabb üzletet, vendéglátó egységet. Honlapunk nagy látogatottságnak örvend , havi 9-11 ezer látogató. A honlapra való felkerülés képekkel az üzlet rövid ismertetésével ingyenes.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését a lehetőség iránt Kérjük jelentkezzen üzletünkben vagy telefonszámunkon. Jelentkezésüket főleg a balatoni régióból várjuk.


Értékbecslés


Értékbecslés 15 éves gyakorlattal.