Hello, jelentkezz be
 • Thai Box Büfékonténer
  2019. MÁJUS 23.

  Thai Box Büfékonténer

  A Thai Box Büfékonténer (konténer konyha) eladóvá vált minden felszereléssel, géppel együtt. 

  A konténert a világ bármely pontjára el tudjuk szállítani.

  Minden leírt forgalmi adat hiteles, a fesztiválokon PayPass rendszeren keresztül működött, a forgalomról riport készült, így látható az egység tényleges teljesítménye, gyorsasága.

  A konténert fesztiválokra építettük, ezért a következő prioritási sorrendet állítottuk fel: 1. minőség, 2. sebesség, 3. dizájn.

  A konyhatechnológia úgy lett kialakítva, hogy az ételt mindig frissen tudjuk kiadni, akár percenként 2-6 db-ot.
  A konténer a világ bármely pontjára eljuttatható az összes háttérkészülékkel együtt, ezek a hűtőkocsi kivételével a szállítás idejére a konténerbe bepakolhatóak.
  A konyhán Phad Thait készítettünk (Thai sült tészta) 1 betanított szakáccsal és 5 diákkal napi 800-1200 db-ot!
  A konyha teljesítménye tovább növelhető napi rutinnal, profi személyzettel, én csak 2x10 napot dolgoztam vele.

  Az ajánlat tartalmazza az összes konyhagépet, ami ez esetben nem csak egy wok sütő, hiszen az alapanyagokat olyan szinten kell előkészíteni és tárolni, hogy azokat később nagy mennyiségben gyorsan fel lehessen használni egy rendezvényen, kitelepülésen, a HACCP rendszernek megfelelve.

  A teljes konyhai felszerelés lista elég hosszú, így csak a drágább készülékekről pár sorban: 
  Hűtőkocsi, 2 részes, kb.:14+4 m3
  Sokkoló Fagyasztó, 10xGN 2/1 
  Vákuumcsomagoló
  Kombi pároló
  Melegentartó pult
  Hűtőpult
  Hűtők, stb.
  A teljes konyhai felszerelést adjuk, ami a nyitásra kész állapotot jelenti az utolsó késig.

  Ezen kívül a take-a-way dobozokból jelenleg kb. 10.000 db áll rendelkezésre, a kínai gyártónál a design sablon letétbe van helyezve, így bármikor utánrendelhető.

  Az üzlethez tartozó Led-világítással működő design bútorzat és a Led-es fényújság is az ajánlat része.

  Valamint a recept, ami 2 éves munkám volt: A kidolgozott recept alapján a nyersanyag, és a műveletek során felhasznált csomagolás költsége, beleértve a take-a-way dobozt, műanyag villát és az 1 db szalvétát 285 Ft, azaz 0,9 euro! Magyarországon, Európa többi országában további -15-25 %-kal olcsóbb ugyanaz a nyersanyag. A nyersanyag felhasználásnál csak magas minőségű termékekkel dolgoztam, amik a világ egyéb részein is elérhetők.

  A teljes konyhát a saját tulajdonomban lévő 20 éves tapasztalattal rendelkező vendéglátó-technikai cégem építette (gastrocentrum.hu) a legjobb tudásunk szerint, az elérhető legjobb európai gépekkel (Zanotti, Rational, Liebherr, stb.). (gastro nagykereskedelem)

  A konyhát azért készítettük, hogy megmutassuk, lehet olcsón, magas profittal, finom, minőségi, egészséges, divatos ételt készíteni a fesztiválokon is, a magas HACCP követelmények ellenére, de természetesen a konyha bármelyik utcasarkon is megállja a helyét.

  A foglaló kifizetése után megtanítom az összes elkészítéssel kapcsolatos tudnivalóra, a konyhához készült HACCP rendszert, pedig angol, német nyelvre fordítom Önnek. 
  A recept 1-2 nap alatt megtanulható, szívesen látjuk a háttérkonyhánkban, vagy előzetes egyeztetés alapján elutazunk Önhöz és betanítjuk a személyzetet, installáljuk a konyhát.

  A konyhán a felszereltségnek köszönhetően egyéb ételek is készülhetnek.

  31.500.000.- Ft

. .

. .

. .

. .